9 Eylül 2013 Pazartesi

Sonbaharda Ofis Stili

Merhaba sevgili takipçiler. Yaz boyunca ofiste nasıl şık olunur bol bol bahsettik. Renk renk model model ofis elbiseleri ile kıyafet kombin örnekleri verdik. Bu kombinlerde ofis stilini yansıtıcak klasik elbiseleri de kullandık, şık olunması için gereken aksesuarları da konuştuk. Bugün gelen yeni sezon ile sonbahar kombinleri üzerine konuşalım istedim.
İşkadını kombinlerini  incelerseniz genelde en moda kombinlerin klasik elbise, kalem etek gömlek kombinleri ya da etek ceket kombinlerinden oluştuğunu görüyoruz. Yeni sezon elbiseler 2013 sonbaharı için vitrinleri süslemişken ofislerde de boy göstermeye başlayacaktır elbette. Hep diyoruz ofis demek kadınlar için şıklık yarışının arenası demek. Bu sebeple de şık elbiseler 2013 sonbahar sezonunda yerini alır almaz, çalışan kadının markajına da girmiş oldu. Mesela 2013 sonbaharda da peplum modası devam ediyor. Genellikle elbiselerde kullanılan peplum modası 2013 bluz modellerinde peplum bluz kombinlerine geçmiş durumda. Bu durumda trend takip eden bir bayansanız, bir peplum bluz satın alıp kendi kombininizi yaratma zamanı gelmiş derim. Size bir tüyo daha en yakın Zara giyim mağazasına çabucak uğrayın derim. Bu bluzları sezonun başka bir trendi bilekte kumaş pantolonlarla kombinleyerek ofisteki moda öncülüğünüzü ilan edebilirsiniz.
Ben bugün netmoda.com da rastladığım ve çok beğendiğim, konumuza uygun bir kombin örneğini paylaşmak istiyorum sizinle.

Sokak Modası ve Trençkot 
Kombinde ana parça olarak Topshop siyah, beyaz bebe yakalı klasik elbise kullanılmış. Ofis elbiseleri arasında en sevdiğim modellerden biridir bu tür bebe yaka klasik elbiseler. Ayakkabı olarak siyah süet stiletto tarzı topuklu bir ayakkabı seçilmiş. Ofis kombinleri için önemli bir parçadır stiletto ayakkabılar. Kombinin sonbaharı yansıtan parçası ise Beymen bej rengi bir trençkot. Trençkotu bu tür klasik kombinlere özellikle de ofis stiline çok yakıştırırım. Bu kombinde de şahane bir seçim olmuş bence. Bej rengi ve siyahı bütünleştirmek içinde siyah çanta yerine sezonun trendlerinden leopar bir el çantası kullanılmış. Kombinin tamamlayıcı aksesuarı da güneş gözlükleri. Güneş gözlüğü içinde kombindeki Gucci yerine sezonun gözdesi the row gözlüklerden öneririm. Eğer daha trend olmak istiyorsanız önerilen kombinleri kendi tarzınızı yansıtacak şekilde değiştirebilirsiniz. Yuvarlak kemik gözlük özellikle de Dolce Gabbana gözlük bu kombine çok yakışacaktır.
Kombini çok beğendim nasıl da belli oldu anlat anlat biteremedim.  Ofis stili üzerine daha konuşacak çok şeyimiz var. Yakın takipte olun. Görüşürüz

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder