24 Ağustos 2013 Cumartesi

İş’te Şıklık Budur! Ofis Elbiseleri

Evet bayanlar, merhabaaa tekrardan! Nasılsınız bakalım? İşte misiniz hepiniz şu an yoksa? Üzerinizde ne var bakalım? :) Çoğumuz (kendim de dahil olmak üzere) işin yoğun temposunda kendimize vakit ayırıp, süslenemiyoruz. Oysa ki ofiste şık olmamız, kendimize olan güvenimizi arttıracak ve bu da yaptığımız işe yansıyacak. Daha güvenle yaptığımız işlerden daha çok verim alıp, daha mutlu olacağız. Hem de ofiste iltifatlar almak hepimizin hayallerini süsleyen bir olay sanırım. O yüzden ne yapıyoruz? Ofiste de tarzımıza dikkat ediyoruz. Dış görünüş ve prezentabl olmak işte her zaman önemlidir ve size büyük katkılar sağlar bunu unutmayın :)

Ofis Elbisesi Kombinlemek

Ofis elbisesi gerçekten çok zor bir iş arkadaşlar :) Eğer bir sınırı aşarsa basit gösterir sizi, ya da o sınırın aşağısında da olursa vasat. O yüzden o sınırı tutturmak lazım, tabi ki bu sınır işyerinden işyerine ve kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bu Calvin Klein beyaz ofis elbisesi yaz ve ilkbahar için çok uygun bence hem rengiyle hem de modeliyle. Bunu altın rengi ya da kırık beyaz veya kremle kombinlemeyi düşündüm. Altın takılar, kırık beyaz bir portföy çanta ve krem klasik topuklu ayakkabılar olabilir mesela. Ya da dore ve lameyle birlikte kullanabiliriz. Örneğin, gümüş takılar, lame çanta ve dore ayakkabılar. Ya da biraz canlılık gelsin kombinime diyebilirsiniz; o zaman da bordo ya da lacivertin yakışacağını düşünüyorum ya da zümrüt yeşili. Bence bu elbiseyle ofiste harikalar yaratacaksınız.

Tek renk olmasın ve kısa kollu olmasın diyorsunuz belki de, buyurun sizin için de DKNY V yaka ofis 
elbisesi. Lacivert, somon ve siyahın uyumu bir harika, ayrıca sanki tişört içine sokulmuş kalem etek kombini havası da elbiseyi biraz daha ciddiyetten uzaklaştırıyor. Ve her işyeri ortamı aynı ciddiyette değil, kendi ofisinize göre olanı seçebilirsiniz! Ben bununla somon rengi topuklular ve beyaz bir çanta kullanırdım. Siz ne düşünüyorsunuz?


Şimdilik ofis hayatından bu kadar bayanlar! Tekrar görüşmek üzere, en yakın zamanda merak etmeyin! Öpüyorum hepinizi çok, kendinize iyi bakın ve gülümsemeyi unutmayın! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder