20 Ekim 2013 Pazar

Kış Trendleriyle Ofis Stili


Merhaba sevgili takipçiler. Dokuz günlük bayram tatili arasını da bitirdikten sonra tekrar beraberiz. Umarım bayramınız keyifli geçmiştir. 3. gün başlayan fırtınalı yağmurlar biraz tat kaçırsa da haftasonuna doğru düzelen havalar yine keyif seviyesini biraz yükseltti heralde. Ve sonunda senenin son uzun tatilini de geride bırakarak rahatlamış bulunuyoruz. Artık iş güç full motive devam. Bayram kombinleri baktığımız bloglarda gene ofis stili ile elime kaldınız desenize a dostlar :) O zaman ben de sizi kırmıyorum ve kış trendlerini yansıtan ofis stili elbise modelleri ile bugünkü yazıma ikinci bir başlangıç yapıyorum.

Kış Stili Elbise Modelleri

Sonbahar kış modası görücüye çıkalı bayağı oldu. Bu sene punk&rock ve 70ler retro tarzı olmak üzere 2 ayrı akım mevcut. Hal böyle olunca sezonda ekoseler, kürkler, deriler, leoparlar, yılan derileri, transparanlar, asimetrik kesimler, yüksel beller, retro desenler, monokrom desenler ve daha neler neler var. Moda renklere gelince, sonbahar trendleri ile yeşiller, kırmızılar, maviler daha kışa girildikçe bunlara eklenen nude tonlar, beyazlar, uçuk pembeler var. Ayrıca metalik renkler sezonda trend kombinlerde ojeden çantaya herhangi bir parçada kendini gösteriyor. Moda renkler arasında bordolar, dolayısıyla trend kombinlerde de bordo kombinler var. Bu sebepten bende bugün ofis stiline uygun bordo elbise modelleri ile yapılmış bordo kombinlerden bahsetmek istiyorum.

Bordo Kombinler

Bordo etek kısmı pileli vyaka bir elbiseyi kış trendlerine uygun olarak siyah opak çorap ile kombinleyebiliriz. Ayakkabı modellerinden de sonbahar kış modasında öne çıkan bağcıklı siyah kalın topuklu bir bootie bu elbiseyi tamamlayacaktır. Elbisenin belinde deri kuşak kemer kullanmak mümkün. Siyah askılı bir omuz çantası ile genç bir kız için ofis stilini yansıtan elbise modellerine doğru aynı zamanda trend kombin örneği vermiş oluruz sanırım.
Yine bordo bel ve etek ucu kısmında siyah şeritler bulunan bir elbiseyi siyah çizmeler ile kombinlemek mümkün. Kışlık ofis stilinde en rahat ve şık kombinlerdir, tek parça elbise ve çizme modelleri. Üstüne de şık palto tarzında bir ceket aldınız mı daha ne olsun. Elde bir portföy çanta ve tercih edilirse siyah tonlarında aksesuar modelleri. Saat modellerinden biri olur ya da takı modellerinden biri. Kombindeki fark yaratan detayları oluşturmak size kalmış.
Bir örnekte bordo elbise modellerinden biri ve siyahtan farklı bir kombine vermek istiyorum. Bordo deyince akla ilk siyah ile kombin gelir. Oysaki gri ya da şu an vereceğim kombindeki vizon rengi de farklı ve fark yaratmak için değerlendirilebilecek alternatiflerdir. Yine bordo tek parça bir elbise vizon bootie modellerinden biri ve aynı tonlarda pelerin modellerinden biri ile kombinlenebilir. Ben pelerin ve panço modellerini çok beğeniyorum. Günümüzde çok kullanılan blazer ceket kombinleri ya da trençkot modellerine farklı bir alternatif. Kombinde çanta olarak vizon yerine bordo kullanmak kesinlikle çok doğru bir seçim. Aksesuar modelleri olarak bu elegan görüntüye bordo bir şapka ve sarı eldivenler cuk oturacaktır.
Kış trendlerini ele alıp ofis stili üzerine konuştuğumuz ve elbise modellerini ele aldığım bu yazınında geldik sonuna. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder